Over ons

Alles over ons en wat wij doen

Alles over JCI Challenge

Naast onze interne activiteiten organiseren wij op zaterdag 19 oktober 2024 voor de 14e keer de JCI Challenge. Het wordt wederom een groot succes!

JCI Challenge

In 2007 staken een aantal ‘Petrolheads’ van de Junior Kamer Alkmaar de koppen bijeen om hun liefde voor uitzonderlijke auto’s, sportieve oldtimers, forse paardenkrachten, prachtige designs te bundelen met netwerken en ondernemingsgeest. Met als resultaat de eerste JCI Challenge in 2008.

De JCI Challenge heeft inmiddels naam en faam gemaakt bij liefhebbers. De onderlinge strijd waarbij samenwerking en navigatie essentieel is, gaan gepaard met gepassioneerde blikken bij het zien (en zeker ook horen) van de zeer hoogstaande staaltjes afkomstig uit de automobiel industrie. Ook voor de mensen wiens wegen worden gekruist tijdens de rally door het Hollandse landschap.

Serviceclub JCI Alkmaar

JCI Alkmaar bestaat sinds 1965 en maakt onderdeel uit van de grootste organisatie ter wereld: Junior Chamber International (JCI). JCI heeft persoonlijke ontwikkeling van haar leden als voornaamste doel. Bij trainingen, zakelijke evenementen, projecten voor goede doelen en bijvoorbeeld internationale congressen bouwen de leden van JCI Alkmaar in een plezierige omgeving aan hun persoonlijke vaardigheden en hun netwerk.

Alkmaar Culinair Plaza

Naast de JCI Challenge organiseert JCI Alkmaar ieder jaar het Alkmaar Culinair Plaza. Op culinair gebied het meest spraak- en smaakmakende evenement in Alkmaar. Zoals ieder jaar gaat de opbrengst, na aftrek van alle kosten, naar lokale goede doelen.

Elke editie staat in het teken van lekker eten en drinken. Speciaal voor de sponsoren wordt de vrijdag ingericht om samen met klanten en andere sponsoren te genieten van al het goede dat het Culinair Plaza te bieden heeft